Cabrianes, història d’un poble

Jordi Piñero amb la col·laboració d’un equip local van ser autors del llibre “Cabrianes, història d’un poble” publicat el 1996 pel Centre d’Estudis del Bages. El llibre forma part de la col·lecció “Quaderns” i té 49 pàgines.

 Podeu comprar el llibre per 6€ al Centre d’Estudis del Bages C/Via Sant Ignasi, 40 08241 MANRESA Tel. 93-8736525 cebages@manresa.mesvilaweb.cat

O podeu consultar-l’ho a diferents Biblioteques mitjançant el seu Cataleg General, entrant com a Títol “Cabrianes” i buscar. Seleccioneu “Cabrianes, història d’un poble / Jordi Piñero i Subirana” per veure les biblioteques que tenen exemplars. Avui hi han 3 exemplars a la Biblioteca de Manresa, 2 a la Biblioteca de Sallent, 1 a la Biblioteca de St.Vicenç de Castellet i 1 a la Biblioteca d’Avinyó.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>